OM gelast vooronderzoek in moordzaak Molius

De twee brigadiers van politie, Anielkoemar K. en Haroen N., hebben reeds 30 dagen in voorarrest doorgebracht. Zij werden op donderdag 3 mei opgebracht voor bewaring. Beide verdachten hebben een advocaat in de arm genomen. De twee politiemannen worden ervan verdacht de Haïtiaan Celius Molius van het leven te hebben beroofd. Op 29 maart werd het levenloze lichaam van Molius langs de Nieuwweergevondenweg, omgeving Leiding 18, aangetroffen.  Hij was geboeid.
De raadsman gaf aan Dagblad Suriname te kennen dat het Openbaar Ministerie (OM), gerechtelijk vooronderzoek heeft gelast om meer duidelijkheid in de zaak te kunnen brengen. “Men gaat direct kijken hoe het zit met de  bewijsverzameling voor de zitting”, stelt Dubois. Van een betrouwbare bron wordt vernomen dat deze zaak gekoppeld is aan illegale goudhandel.
Saskia Bandhan                                    

error: Kopiëren mag niet!