Politieberichten:

Laatste informatie operatie “De Nieuwe Weg”
 In operatie “De Nieuwe Weg”-verband zijn vanaf 18 april tot en met 1 mei van dit jaar 34 personen aangehouden. Van de 34 personen zijn 17 aangehouden voor verschillende vormen van diefstal, zoals diefstal door middel van braak en diefstal door middel van geweldpleging. Verder zijn mensen ook aangehouden voor mishandeling en oplichting.
Dief aangehouden
 De 27-jarige R.L. is gisteravond aangehouden. R.L. wordt ervan verdacht samen met nog een man, een woning aan de Slangenhoutstraat te zijn binnengedrongen. Op dat moment was een bejaarde mevrouw in huis. Van haar zijn weggenomen een gouden halsketting en geld. R.L. is intussen ingesloten en de zaak is in onderzoek bij de recherche van het bureau Nieuwe Haven.

error: Kopiëren mag niet!