Huishoudbeurs verschoven naar augustus

De eerder aangekondigde Huishoudbeurs rond Moederdag is verschoven naar begin augustus. Van donderdag  2 tot en met maandag 6 augustus organiseert de Stichting Welzorg Suriname voor de vijfde keer de Vakantiebeurs, deze keer samen met de eerste Huishoudbeurs. Tegenwoordig is budgetteren een vaak te horen begrip. Hoeveel budget men overhoudt om nog op vakantie te kunnen gaan, hangt af van wat er overblijft uit het huishoudbudget. Vakantie is een must, vandaar dat het meegenomen moet worden in het huishoudbudget.
In de afgelopen periode zijn er heel veel nieuwe vakantiemogelijkheden bijgekomen zowel in binnen- als buitenland. De bezoekers zullen 5 dagen lang op 1 centrale plek alle informatie krijgen hieromtrent en in een klap mogen profiteren van alle leuke aanbiedingen op de huishoudafdeling. Op de beurs exposeert iedereen die wat met vakantie en toerisme te maken heeft waaronder vliegmaatschappijen, touroperators, reisbureaus, boottochten, oorden i/h binnenland, hotels, restaurants, cruisevakanties, autoverhuur, fietsverhuur, land- en stadskaarten, telecom, outdoorshops en hengelsport. Bij de Huishoudbeurs kunnen bezoekers terecht voor mode, schoonheid, gezondheid, huishoudelijke apparatuur, vrijetijdsbesteding, voeding, jonge gezinnen, opvoeding, naschoolse activiteiten, ICT, keukens, woning- en tuininrichting en energiezuinige auto’s.

error: Kopiëren mag niet!