Descente gelast in roofmoordzaak Eersel

Kantonrechter Alida Johanns heeft een plaatselijke schouw gelast in de roofmoordzaak van Anthony Eersel. De schouw wordt op 23 maart 2012 gehouden. Dit om een beter overzicht te hebben in de ligging van de straten aan de Munderweg. De toerist Eersel werd op 5 september op zijn logeeradres aan de Romestraat van zijn gouden halsketting beroofd en middels messteken om het leven gebracht. In deze zaak staan 4 verdachten terecht. Advocaat Irvin Kanhai staat de verdachte Ricardo K. bij. Kanhai verzocht de rechter om de vrijheidsbeneming van de gisteren jarige verdachte op te schorten. De magistraat feliciteerde Ricardo met zijn 19de jaardag. Op 19 maart 2012 zal de rechter reageren op het verzoek van de advocaat.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!