Drugs onderschept en dealers aangehouden

Het BID-team van de politie heeft in de periode van 11 tot en met 26 februari van dit jaar op de JA Pengel Internationale Luchthaven te Zanderij ruim 11 kilogram cocaïne onderschept. Tussen 11 en 26 februari zijn 7 drugskoeriers aangehouden, en wel 4 mannen en 3 vrouwen.
 Leden van de afdeling Antinarcoticabrigade hebben op woensdag 7 maart de drugsverkoper R.R. aangehouden nadat 270 wikkeltjes crack en een losse hoeveelheid van het spul met een totaal brutogewicht van 191.4 gram bij hem waren aangetroffen. Hij had ook een digitale fijnweger bij zich. Het is de derde keer dat R.R. wordt aangehouden als verdachte van drugsverkoop. De drugs en de fijnweger zijn in beslag genomen alsook een geldsbedrag dat R.R. bij zich had. Het vermoeden bestaat dat het geld uit de verkoop van de drugs is opgebracht.
Verder zijn 2 mannen in twee afzonderlijke zaken aangehouden toen zij dozen met daarin cocaïne wilden posten naar het buitenland. V.B. is betrapt toen hij cocaïne met een brutogewicht van 974 gram naar het buitenland wilde verzenden en O.T. is betrapt toen hij 106 gram cocaïne naar het buitenland wilde verzenden. De 3 mannen zijn in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!