Verdachte (30) smokkelde paar keer wekelijks goederen cellenhuizen politiebureaus binnen

De politie van het bureau Santo Dorp heeft donderdag 6 juni de verdachte R.K. (30) op heterdaad betrapt tijdens het smokkelen van goederen via het luchtgat in het cellenhuis aan de achterzijde van het gebouw.

Op de verdachte werden bij zijn aanhouding aangetroffen en in beslag genomen mobiele telefoons, opladers en sigaretten. 

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen, dat de verdachte 2 tot 3 keer per week op onbewaakte momenten goederen  heeft gesmokkeld in cellenhuizen bij verschillende politiebureaus. Dit deed hij tegen betaling in opdracht van derden die op de een of andere manier gelinkt zijn aan de arrestanten in een cellenhuis.

De verdachte R.K. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!