Twee drugsverdachten opgepakt op verschillende locaties in Paramaribo

De verdachten E. en B. zijn in twee afzonderlijke zaken door de politie, in het kader van “Operatie Zero Tolerance” vrijdag 24 mei 224 na gepleegde invallen, op twee verschillende locaties aangehouden. 

Dit gemengd team kwam in actie na verkregen informatie dat er op die locaties drugs werd verhandeld en er samenscholingen van verdachte personen waren. 

De verdachte E. werd op een locatie in de Herman Steinbergstraat aangehouden. Op hem werden ongeveer 50 stuks cocaïnepitjes , verpakkingsmateriaal, een fijnweger, vloeipapier en een geldbedrag in SRD aangetroffen. Alles werd in beslag genomen, waarna de verdachte samen met de in beslag genomen goederen voor verder onderzoek is overgedragen aan de politie van het Bureau Nieuwe Haven.

Op de verdachte B., die op een locatie aan de Van Drimmelenlaan werd aangehouden, werden meer dan 100 gram hasj, 20 gram skunk, 30 gram marihuana, verpakkingsmateriaal, een fijnweger en een geldbedrag in SRD aangetroffen en inbeslaggenomen. De verdachte werd hierna samen met de in beslag genomen goederen voor verder onderzoek overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!