Vandaag afsluiting Troefcallseizoen 2023-2024

De Surinaamse Troefcallbond (STcB) sluit vandaag, zondag 26 mei, haar seizoen 2023-2024 af met de laatste speeldag van het Sterrentoernooi. Daarna vindt meteen de prijsuitreiking plaats van alle toernooi van het afgelopen seizoen. Ook zijn er tal van individuele prijzen die uitgereikt zullen worden.

Tenslotte wordt ook de Troefcaller van het Jaar bekendgemaakt. De dag begint om 16.00 uur te Court Charity.

Het Sterrentoernooi werd donderdagavond voortgezet met spannende wedstrijden. Na 3 speeldagen waren Kampoe en Friends aan kop met elk 9 punten. Op de vierde speeldag kwam Kampoe in de rivalenstrijd uit tegen Sudhar. Tot de tweede ronde kon Sudhar nog bijbenen en stond met 1 punt voor. In de derde ronde nam Kampoe een 19 punten voorsprong en bouwde die in de vierde ronde verder uit met een baunie.

Eindstand Kampoe – Sudhar 108-70. Friends verloor van Palm Boys met 85-72. Ook hier nam Palm Boys in de derde ronde afstand van Friends. Shaktie won makkelijk van SMC met 20 punten verschil. Zondag kan Kampoe tegen Friends zelfs een klein verlies permitteren om kampioen te worden van het Sterrentoernooi op basis van een betere puntensaldo. 

Uitslagen Sterrentoernooi 23-05-2024:

Kampoe – Sudhar 108 – 70

Hoogste score Kampoe: Jitin Ramcharan – Ramon Ramautarsing 45 punten (inc. baunie)

Hoogste score Sudhar: Adjai Sewnandan – Arvind Jiawan 26 punten

Palm Boys – Friends 85 – 73 

Hoogste score Palm Boys: Ashwin Hannoe – Rawie Doebar 24 punten

Hoogste score Friends: Ignacio Goodett – Amrish Balkaran 26 punten

Shaktie – SMC 83 – 63 

Hoogste score Shaktie: Radjen Chowharie – Widjai Soebhag 24 punten

Hoogste score SMC: Shailesh Sewradj – Sudesh Jhingoerie 18 punten

Programma zondag 26 mei 2024:

Aanvang alle wedstrijden: 16.00 uur

Sterrentoernooi:

Kampoe – Friends

Sudhar – SMC

Palm Boys – Shaktie 

Deelnemers vriendschappelijke wedstrijden:

Kolibrie, Charity, Victorie, Rovero en Kampoe 2. 

19.00 uur: Prijsuitreiking.

error: Kopiëren mag niet!