Steun voor stakingen voor lotsverbetering

Een webpeiling van Dagblad Suriname onthult dat de meerderheid van de respondenten positief staat tegenover stakingen gericht op lotsverbetering. Uit de enquête blijkt dat 51%, wat overeenkomt met 503 stemmen, ‘Zeer Ondersteunend’ is.

 ‘Enigszins Ondersteunend’ scoort ook hoog met 19% van de stemmen, wat neerkomt op 187 deelnemers. Een neutrale houding wordt ingenomen door 15% (154 stemmen) van de respondenten. De oppositie tegen dergelijke stakingen blijft relatief klein met 7% (74 stemmen) ‘Enigszins Tegen’ en 8% (78 stemmen) die ‘Zeer Tegen’ zijn.

Let op: De resultaten van de peilingen op de website van Dagblad Suriname zijn louter ter informatie en reflecteren de mening van de deelnemers. Ze zijn niet representatief voor de gehele bevolking en kunnen beïnvloed worden door externe factoren. Gebruik deze resultaten daarom met de nodige voorzichtigheid en neem ze niet als absolute waarheid.

error: Kopiëren mag niet!