Schattig gebaar Salman Khan voor een kleine fan maakt indruk op internet

Salman Khan is een van de meest bescheiden en geliefde acteurs in de filmindustrie. De megaster regeert al tientallen jaren de harten, en zijn vriendelijke en liefdevolle karakter maakt hem tot een favoriet onder de fans.

Nu gaat een video van Salman Khan met een kleine fan viraal op social media. De acteur is momenteel in Dubai. Zoals verwacht hebben verschillende glimpen van zijn aanwezigheid het internet beroerd. De superster lacht en is duidelijk opgetogen omdat hij dol is op het kind. 

De tekst op de video luidt: “Bedankt, Salman bhai, dat je mijn verjaardag zo speciaal hebt gemaakt @beingsalmankhan.”

Bovendien deelde voormalig cricketspeler Mohammad Azharuddin een foto met de superster. Op de foto poseren de twee trots voor een stijlvolle foto. Voor een grote casual sfeer rockte Salman een grijs T-shirt gecombineerd met een olijfkleurige trainingsbroek, een zwarte hoed en bijpassende schoenen. Hij had ook een stijlvolle bril bij zich, die hij in zijn T-shirt had gestopt.

Op het werkfront is Salman Khan’s langverwachte film ‘Sikandar’, geregisseerd door A.R. Murugadoss, zorgt voor een buzz. De film markeert de reünie van Salman en Sajid Nadiadwala na hun grote succes met ‘Kick’ in 2014. De langverwachte film zal op Eid 2025 in de bioscoop te zien zijn.

error: Kopiëren mag niet!