Het is Bottega, alles voor A$AP ROCKY

Tegenwoordig draait de stijl van A$AP Rocky helemaal om Bottega Veneta. Hoewel hij het af en toe afwisselt met een informeel PUMA-moment, is zijn favoriet onmiskenbaar Bottega. Hij is zo synoniem geworden met het luxemerk dat we hem net zo goed Mr. Bottega kunnen noemen. Dus waren we geschokt toen we zagen dat Rocky gekleed was in de Bottega toen hij een diploma-uitreiking in de Big Apple bijwoonde (voor de broer van RIhanna, niet minder)? Natuurlijk niet! Maar waren we blij om weer een uitstekende Rocky-fit te aanschouwen die een eigen moment verdient?

Laten we zijn look even opsplitsen: Rocky droeg een iets ruim Bottega Veneta-pak, gemaakt van rekbare wol, grain de poudre, en overgoten met lichtblauw. Onder het oversized BV-pak droeg Pretty Flacko een fris wit overhemd met een leren stropdas (ook Bottega).  Ten sl

otte werd Rocky’s look afgewerkt met Bottega gevlochten leren loafers en Bottega’s ingelegde oorbellen.

Natuurlijk zat Rocky’s beroemde modieuze partner, Rih, hem op de hielen toen ze stijlvol vertrokken naar de afstudeerfestiviteiten. Rihanna ging geheel in het zwart in een chique zwart leren jasje, gelaagd over een doorzichtige Dior-rok en aangevuld met een strakke Lady Dior-handtas. Lady Dior + meneer Bottega? 

Het is een match in de modehemel. Rocky’s relatie met Bottega Veneta heeft niet alleen bevestigd dat de marketingvaardigheden van het merk slim zijn, maar hij heeft ook geholpen de veelzijdigheid van het label onder de aandacht te brengen. Door de outfits van Rocky heeft Bottega bewezen goed te zijn voor vele gelegenheden. Nogmaals, je zou Rocky PUMA en zelfs zijn eigen merchandise kunnen zien rocken tijdens vaderplichten of het promoten van zijn langverwachte en aanstaande nieuwe album, Don’t Be Dumb.

Om Rihanna te parafraseren: meestal is het ‘Bottega, schat’. We hebben het stijlvolle koppel zeker gemist op het Met Gala 2024, maar ze zorgen ervoor dat de straten gevoed worden met looks. We zijn inderdaad aan het #winnen met ‘fits from the Mayers’.

error: Kopiëren mag niet!