Kiara Advani in Cannes: “Een avond om nooit te vergeten”  

Kiara Advani is momenteel in Cannes, waar ze India trots maakt door de Indiase filmindustrie te vertegenwoordigen op het Women in Cinema Gala Dinner van de Red Sea Film Foundation (RSIFF). Haar foto’s en video’s van het evenement zijn op internet verschenen.

Kiara deelt een reeks foto’s op haar social media terwijl ze zich aankleedt voor het evenement. De post lokte ook een reactie uit van haar man, Sidharth Malhotra. Op de foto’s zien we Kiara gekleed in een off-shoulder zijden jurk in roze en zwart, met een korset, kanten handschoenen en een vissenstaartbroekje. Daarnaast werden er verschillende foto’s achter de schermen gedeeld, waarop je een glimp kunt opvangen van Kiara die zich samen met haar teamleden klaarmaakt voor het grote evenement.

Het onderschrift luidt: “Een avond om nooit te vergeten”, gevolgd door een sprankelende emoji. Kort nadat ze het bericht had gedeeld, reageerde de liefhebbende man Sidharth Malhotra op het bericht door een like te plaatsen.

Het prestigieuze evenement wordt gehouden aan de Franse Rivièra en viert visionaire vrouwen in film uit verschillende sectoren. Het erkent en viert ook de bijdragen van vrouwen in de filmindustrie. Tijdens het evenement zullen zes buitengewone vrouwen van over de hele wereld worden geëerd voor hun prestaties, zowel op als buiten het scherm.

Op het werkfront maakt Kiara zich op om te verschijnen in de Ram Charan-starrer ‘Game Changer’, een politieke actiethriller geregisseerd door S. Shankar. De Telugu-film zal binnenkort op de schermen verschijnen. Ze zal zich ook aansluiten bij het YRF Spy Universe in de Hrithik Roshan-starrer ‘WAR 2’, waarin ook Jr. NTR te zien zal zijn. Daarnaast heeft Kiara ‘Don 3’ op de agenda staan, waarin ze samen met Ranveer Singh zal schitteren.

error: Kopiëren mag niet!