Braziliaanse ambassade ontvangt kopie van Bhagavad-gītā in het Portugees

De minister-raadsvrouwe Maria Rita Fontes Faria ontving namens de ambassadeur van Brazilië, Raphael Azeredo, een kopie van de Bhagavad-gītā in het Portugees (Bhagavad-gītā Como Ele É) van H.G. Vishnusakha (Vishal Badrising), lid van de International Society for Krishna Consciousness (ISKCON).

De minister-counsellor is dankbaar voor het ontvangen van een exemplaar van Zijne Goddelijke Genade A.C. Bhaktivedanta Swami Srilaprabhupada’s Bhagavad-gītā in het Portugees en deelde haar ervaringen over de regelingen van de heer om haar in contact te brengen met de Portugese versie van de Bhagavad-gītā.

De ISKCON-leden gaven ook een korte introductie en het belang van de universele kennis en wijsheid die men kan waarnemen door het lezen van dit boek. 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!