De nieuwste single van Mangboy Vurro ‘Ik ben een Surinamer’ is uit

De gerenommeerde Nederlandse artiest Mangboy Vurro heeft zo’n twee maanden geleeden zijn nieuwste single “Ik ben een Surinamer” gelanceerd. Met een unieke mix van Surinaamse en urban invloeden weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en te vermaken.

Het is nu mogelijk om deze nieuwe single te beluisteren op alle streaming platforms. Mangboy Vurro, geboren in Nederland en opgegroeid in Amsterdam-Oost als Virgil Aarland, heeft zijn artistieke naam te danken aan zijn jeugdervaringen.

De invloed van zijn familie en de muzikale omgeving waarin hij opgroeide, heeft een diepgaande impact gehad op zijn unieke creativiteit en muzikaal talent. Zijn dagelijkse betrokkenheid bij ritmische Kaseko/Kawina muziek met zijn broers en neven benadrukt de hechte band met zijn familie en de rijke muzikale tradities die zij koesteren.

Zijn muzikale reis begon met het bespelen van de timbaal in de formatie Jong La Rouge in de jaren ’90, waar zijn wijlen broer een belangrijke rol speelde. Daarnaast ontwikkelde Vurro zijn vaardigheden op het keyboard door de muziekschool te bezoeken, wat resulteerde in het creëren van zijn eigen muziekstijl en composities.

Op slechts 16-jarige leeftijd begon hij zijn eerste nummers op te nemen, en zijn repertoire groeide gestaag, culminerend in de productie van twee solo albums onder de titel “Mangboy Vurro Internationaal”. De muzikale creatie, met M.Vurro voorzang/koor/keyboard, Siri van 010 op de bas, Ravian als sologitarist en Djoewa als beatmaker, vormt een harmonieuze symfonie van diversiteit en talent.

Met “Ik ben een Surinamer” wil Mangboy Vurro een boodschap van eenheid en inclusiviteit verspreiden. Hij benadrukt het belang van het erkennen van een gedeelde identiteit en het samen streven naar begrip en harmonie. Door geloof en liefde te omarmen, wil hij via zijn muziek bijdragen aan een wereld waarin saamhorigheid centraal staat.

De videoclip van het nummer belichaamt deze boodschap en nodigt het publiek uit om de boodschap van eenheid te omarmen en samen te streven naar een wereld vol liefde en begrip.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!