Steven Dharampal brengt twee Garam Chutney nummers uit 

In gesprek met Dagblad Suriname zegt de populaire, talentvolle Chutney en Baithak gana zanger Steven Dharampal, dat hij eerst alle luisteraars en volgers wil bedanken voor het luisteren naar zijn uitgebrachte liederen.

“Uiteraard zijn mijn fans mijn inspiratiebron”, aldus Steven. “Ik hoop dat jullie ook mogen genieten van 2 mooie chutney liederen geproduceerd door Kishen Ramadhin- KRSTUDIO ( A Royal Cutney Mashup) en Devin Gobind – Devin Beats (Babhana awe djai)”. “Babhana awe djai is tevens mijn 3e videoclip, en is te zien op mijn YouTube-kanaal Steven Dharampal.”

De clip is gemaakt door Tariq Prabhakar van ‘A Perfect Capture film’. “Het begint steeds mooier weer in Nederland te worden en we gaan ook weer steeds meer optredens verzorgen, maar er staat nog genoeg op de planning de komende tijd, hou mijn YouTube-kanaal en sinds heden ook mijn Spotify-kanaal ‘Dharam Garam Chutney Music’ in de gaten voor meer.”

“Als afsluiter wil ik graag mijn moeder bedanken voor haar support en liefde wat mede mogelijk heeft gemaakt om deze vrolijke chutney’s uit te brengen…. And don’t forget….’Enjoy dance aur soenye bhi’.”

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!