Selena Gomez gaat met botergele nagels viraal

De zonnige tint is de nieuwe neutrale nagellak. De zomer staat voor de deur, wat betekent dat dit het perfecte moment is om je melkwitte mani te ruilen voor kleurrijkere nagellaktinten. De populairste nagellak van dit seizoen is bijvoorbeeld een beetje onverwacht, maar het geeft ons gewoon een… nou ja, blij gevoel. Dit is officieel het jaar van tromgeroffel, alsjeblieft botergele nagels.

Botergeel beleeft een belangrijk moment, zoals eerder dit jaar te zien was op de vrolijke catwalks van Burberry en Sandy Liang.

Selena Gomez maakte van de kleur een virale sensatie toen haar manicure, Tom Bachik, een video van haar op boter geïnspireerde manicure op Instagram plaatste, waardoor de zonnige kleur enorm populair werd:

Boternagels zijn misschien niet voor iedereen geschikt, maar er is een truc om de ietwat lastige tint weg te halen. Kies in plaats van fel neongeel voor romige pasteltinten. Je moet ook rekening houden met je huidskleur bij het kiezen van de beste boterachtige gele lak. Deze kleur valt bijvoorbeeld op bij olijfkleurige en diepere huidtinten. Voor mensen met lichte of lichte huidtinten, zoek naar melkachtige gele tinten in plaats van goudgeel voor de meest flatterende match.

Een botergele mani zou de perfecte keuze zijn voor een strandvakantie of in combinatie met je favoriete zelfbruiner om de schaduw te laten opvallen. De manicure van Gomez gebruikte de Gelux Gel Polish in Butter van Mia Secret.

error: Kopiëren mag niet!