Rihanna en A$AP Rocky vieren tweede verjaardag zoon RZA met N.Y.C.  

Rihanna en A$AP Rocky weten hoe ze de verjaardag van zoon moeten vieren op zijn speciale dag! Voor de tweede verjaardag van hun oudste zoon RZA organiseerden de ‘Umbrella’-zanger, 36, en de ‘L$D’-rapper, 35, zaterdag 11 mei een privéfeest in Color Factory in New York City.

De jongste zoon van het echtpaar, de 9 maanden oude Riot, was ook aanwezig, volgens foto’s en video’s die werden gedeeld door twee feestgangers: producer president Hitkidd en zijn vrouw, visagiste Jasmine B. Cook, of ‘Jazzy B’.

Op haar Instagram-account onthulde Jazzy B dat RZA’s ouders alles uit de kast haalden voor het feest, dat speelgoed, glijbanen en zelfs een ballenbak had, en veel leuke versieringen lieten zien, waaronder een spandoek “RZA’s 2ND BIRTHDAY” en grote uitsparingen.  van het hoofd van de peuter. De visagiste, die haar eigen twee kinderen meebracht naar het feest, deelde ook een video waarin Rihanna, Rocky, RZA en Riot samen glimlachten en poseren voor een familiefoto voor een felroze achtergrond.

In de clip vielen bloemblaadjes rond het stel, dat werd gefotografeerd in de nepstraat “RZA Way”, met RZA op schoot van zijn vader en Riot op die van zijn moeder. Ook in de video wees Rocky naar de camera en zei tegen de jarige (die behoorlijk afgeleid leek te zijn door de festiviteiten) dat hij moest ‘kijken’.

error: Kopiëren mag niet!