Jennifer Lopez: “Ik ben de dunste ooit en in gevechtvorm”

De 54-jarige zangeres en actrice, die van plan is om deze zomer op tournee te gaan, sprak over de baan die haar hielp om in ‘vechtvorm’ te komen. “Ik heb net een film klaar genaamd ‘Kiss of the Spider Woman’, waarin het allemaal zang en dans was, wat zowel opwindend als vermoeiend was”, vertelde ze Kelly Ripa en Mark Consuelos op Live with Kelly and Mark.

“Nu ben ik klaar om te gaan. Ik ben de dunste die ik ooit ben geweest. Ik ben momenteel in gevechtsvorm.”

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Manuel Puig uit 1976, die zich afspeelt in een gevangenis waar een homoseksuele etaleur verhalen deelt over een fictieve actrice die hij Aurora noemt, met zijn celgenoot, een Argentijnse revolutionair. De Broadway-productie van de musical won zeven Tony Awards, en William Hurt won de Oscar voor Beste Acteur voor de verfilming uit 1985.

De Grammy-winnares zei, dat het zingen en dansen dat nodig is voor haar show een geweldige training is. “Het beweegt je lichaam, het beweegt je lichaam voortdurend, het reist, het doet elke nacht twee uur inspanning… het is een tijd waarin ik een heel goede, gezonde conditie krijg.”

Wat betreft de komende tour die op 26 juni in Orlando begint, zei JLo: ‘Ik heb het in kaart gebracht en aan de setlist gewerkt en zo.  Ik vind het altijd leuk om een ​​hele spannende show te maken.” De Let’s Get Loud-artieste zei ook, dat ze nooit wil dat een fan denkt: ‘Oh, dit is het deel van de show waar ik frisdrank kan halen.’

JLo zei dat ze tot begin juni voor de nieuwe tour zal repeteren, wanneer ze de tour zal starten. De Emmy-genomineerde heeft zojuist de perstour voor haar aankomende film Atlas afgerond.

Lopez speelt een tacticus die op een missie gaat om een ​​AI-soldaat tegen te houden die heeft besloten dat de enige manier om de planeet te redden het elimineren van mensen is.

error: Kopiëren mag niet!