Man in Meerzorg opgepakt voor handel in drugs en voor illegale winkelpraktijken

In het kader van “Operatie Zero Tolerance” heeft een gemengd team van de politie, andere veiligheidsdiensten en de Stootgroep van Regio Oost van het Korps Politie Suriname na verkregen informatie maandag 14 mei de verdachte M. in de woonomgeving van de Amaryllesweg te Meerzorg aangehouden.

Deze verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan overtreding van de Wet Verdovende Middelen en het exploiteren van illegale winkelpraktijken op zijn woonadres. 

Tijdens de operatie werden 28 pitjes crack cocaïne, een aantal alcoholische en non-alcoholische dranken, een geldbedrag in SRD, US$ en Euro’s aangetroffen. Deze goederen en geldbedragen werden in beslag genomen en voor verder onderzoek overgedragen aan de politie van het bureau Meerzorg.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het politiebureau Meerzorg.

error: Kopiëren mag niet!