Spannend voetbalweekend Lidbonden en SML Competitie

In een opwindend weekend van voetbal werden fans getrakteerd op verrassende uitslagen in de Overige Lidbonden Competitie en de Surinaamse Middenstands-Liefhebbers (SML) Competitie op zondag 12 mei.

De confrontatie tussen De Ster en Osos eindigde in een gelijkspel, waarbij beide teams elk één doelpunt maakten na een doelpuntloze eerste helft. Goevaloe wist een achterstand tegen Real Meursie om te buigen in een 3-1 overwinning, een toonbeeld van veerkracht en doorzettingsvermogen.

In andere spannende wedstrijden overklaste BSV Kitha met een overtuigende 4-1, terwijl Tuna geen antwoord had op de kracht van SVK, die met 7-0 won. FC Leiding liet weinig over voor de Donoe Familie door hen met een overweldigende 6-0 te verslaan, waarbij vier doelpunten al in de eerste helft werden gescoord.

De SML Competitie zag ook zijn deel van actie, met een nipte overwinning van Notch over Interwanica met 3-2, en in een strijd tussen Leo Victor en Voorwaarts, wist Voorwaarts een vroege voorsprong te behouden voor een 0-1 overwinning.

Deze uitslagen vormen een intrigerende opmaak voor de rest van het seizoen en houden de spanning in beide competities hoog.

OVERIGE LIDBONDEN COMPETITIE UITSLAGEN (zondag 12 mei)
De Ster – Osos 1 – 1 (0 – 0)
Goevaloe – Real Meursie 3 – 1 (0 – 1)
Kitha – BSV 1 – 4 (1 – 0)
Tuna – SVK 0 – 7 (0 – 2)
FC Leiding – Donoe Familie 6 – 0 ( 4 – 0)

OVERIGE UITSLAGEN SML COMPETITIE
Interwanica – Notch 2 – 3 (1 – 2)
Leo Victor- Voorwaarts 0 – 1 (0 – 1)

error: Kopiëren mag niet!