Leverkusen Viert Ongekende Reeks van 50 Onverslagen Wedstrijden

Op 12 mei 2024 bereikte Bayer Leverkusen een indrukwekkende mijlpaal door hun ongeslagen reeks uit te breiden naar 50 wedstrijden, met een klinkende 5-0 overwinning op VfL Bochum. Dit historische moment volgde op een dominante vertoning, waarbij de ploeg van Xabi Alonso profiteerde van een numeriek overwicht na een rode kaart voor Bochum. Met bijdrages van verschillende doelpuntenmakers en de kans op een unieke treble in het vooruitzicht, vierde Leverkusen dit record voor hun fans. De ploeg is nu slechts één wedstrijd verwijderd van een ongeslagen seizoen in de Bundesliga en heeft daarnaast de Europa League-finale en de Duitse bekerfinale in het vizier, waar ze hopen de onderliggende ambitie van de club te verzilveren.

error: Kopiëren mag niet!