Arsenal Houdt Premier League Titelstrijd Gaande tot Laatste Dag na Zege op Man United

Op 12 mei 2024 behaalde Arsenal een cruciale overwinning op Manchester United met 1-0, waardoor de strijd om de Premier League-titel doorloopt tot de laatste dag van het seizoen. Leandro Trossard scoorde het enige doelpunt, waardoor Arsenal tijdelijk boven Manchester City staat met één punt voorsprong. Arsenal’s overwinning op Old Trafford zet druk op regerend kampioen City, die hun positie als leider kunnen herwinnen door hun volgende wedstrijd tegen Tottenham Hotspur te winnen. Ondanks een sterke seizoensprestatie van Arsenal, is de kans voor hen om kampioen te worden afhankelijk van resultaten in andere wedstrijden. Manchester United lijdt onder hun veertiende nederlaag van het seizoen, de negende op eigen veld.

error: Kopiëren mag niet!