Cardi B heeft haar alternatieve Met Gala-look onthuld: haar oudere zelf

Wanneer een beroemdheid wordt uitgenodigd voor het Met Gala, begint de planning zo snel mogelijk. Er zijn ontmoetingen met ontwerpers, veel aanpassingen en sessies met het glamourteam om uit te zoeken wat het beste haar, make-up en manicure is voor het uiteindelijke ensemble. Dit is niet zomaar een avond – dit is de grootste avond van de mode, zoals ze zeggen, en elk element moet samenkomen.

Vraag het maar aan Cardi B, die de groene loper afsloot in haar golvende tule jurk en smaragdgroene glamour. Cardi en haar visagiste Erika La’ Pearl onthulden echter dat ze oorspronkelijk een andere look in gedachten hadden voor het Gala, en dat het een totale verrassing zou zijn geweest.

Volgens La’ Pearl was de eerste look die zij en Cardi testten een leuke variant op de dresscode ‘Garden of Time’ en het thema ‘Sleeping Beauties’ van de tentoonstelling, met Cardi in een grijze pruik en gezichts- en lichaamsprothesen om haar ziet er ouder uit, inclusief rimpels in haar gezicht en verouderde handen (Tokyo Stylez zat achter de gekrulde peper-en-zoutpruik),

Eigenlijk was Cardi over tientallen jaren glamoureus als zichzelf, compleet met een zacht rokerig oog en gelijnde lippen. Het prothetische proces was uiterst grondig; Alexis Stone scande Cardi’s gezicht, nek en handen voorafgaand aan het Gala en maakte vervolgens 18 prothesen voor op de rode loper, en elke prothese werd nauwgezet op het gezicht en lichaam van de ster aangebracht.

De uiteindelijke look was subtiel, niet kostuumachtig, en zou heel leuk zijn geweest om naar te kijken; zoals je kunt zien in haar BTS-video, heeft Cardi zelfs een personage gecreëerd dat bij haar oudere zelf past.

Uiteindelijk ging het team echter een andere kant op en sloeg de verouderde make-up en het grijze haar over. Cardi moest ook kiezen tussen twee verschillende jurken, waaronder een groene versie van degene die ze uiteindelijk droeg. Het gebeurt! “Soms moet je net voordat het tijd is om je klaar te maken terug naar de tekentafel!” La’ Pearl vertelde Allure. Het eindresultaat was net zo prachtig en gedenkwaardig, hoewel we hopen dat Cardi in de nabije toekomst de ‘oudere ik’-look terugbrengt, want het is helemaal fantastisch.

error: Kopiëren mag niet!