Bewaker klapt uit de school: “Angelina Jolie moedigt haar kinderen aan om weg te blijven van vader Brad Pitt”

In nieuwe rechtbankdocumenten, die het Amerikaans tijdschrift ‘People’ in handen kreeg, vertelt een bewaker over de relatie tussen Angelina Jolie (48), Brad Pitt (60) en de kinderen. “Angelina moedigt hen aan om hun vader te vermijden”, klinkt het.

De strijdbijl tussen Angelina Jolie en Brad Pitt is nog lang niet begraven. Nadat de twee in een juridische strijd belandden over hun Franse landgoed Chateau Miraval, lijken nu ook de kinderen er niet aan te ontsnappen.

Het verhaal begint bij Jolie, die twee bodyguards ingehuurd had van het beveiligingsbedrijf van Tony Webb. De zaakvoerder zegt nu dat hij op een dag een telefoontje kreeg van Michael Vieira, een assistent van Angelina. “Hij zei me dat de twee bodyguards niet mogen getuigen in de zaak omtrent de voogdijstrijd tussen Jolie en Pitt”, vertelt hij. “Meneer Vieira vroeg me om deze twee personen te weerhouden, een verzoek namens Angelina. Vieira herinnerde mij er ook aan dat de bodyguards een geheimhoudingsovereenkomst hadden getekend.”

Eén van de twee bodyguards, Ross Foster, gaf aan dat hij wel van plan was om te getuigen ongeacht de overeenkomst. “Hij zei me dat hij Angelina Jolie een keer tegen haar kinderen hoorde praten. De actrice moedigde haar kinderen aan om geen tijd meer door te brengen met Pitt”, legt Webb uit.

“De dag dat hij haar laat gaan”

Paul Murphy, advocaat van Angelina Jolie, zegt in een verklaring dat het enige wat Jolie ooit gewild heeft, was een scheiding waarbij de relaties tussen alle leden van hun familie goed bleven. “Ze kijkt uit naar de dag dat hij haar eindelijk laat gaan.”

error: Kopiëren mag niet!