Madonna, 65, eerste vrouw met zes tours die elk meer dan $100 miljoen aan kassa opbrachten

Madonna heeft een mijlpaal bereikt door de enige vrouw te zijn die zes tours heeft gehad die elk meer dan $100 miljoen opbrachten aan de kassa. Ze sluit zich daarmee aan bij een selecte groep artiesten, waaronder The Rolling Stones, Bruce Springsteen, U2 en The Eagles, die deze prestatie hebben behaald.

Madonna’s laatste tour, die in oktober 2023 begon, is haar meest opbrengende tour sinds 2012, met 2,2 miljoen verkochte tickets en een brutobedrag van $305,2 miljoen. De tour werd uitgesteld vanwege een ziekenhuisopname van Madonna in juni 2023.

Onlangs trok ze ook een recordaantal van 1,6 miljoen mensen naar haar gratis concert in Rio de Janeiro.

Madonna is een echte icoon in de muziekindustrie en haar succes is een bewijs van haar blijvende populariteit en talent.

error: Kopiëren mag niet!