Ryan Reynolds en Dwayne Johnson hadden naar verluidt ‘groot gevecht’ op de set van ‘Red Notice’

Een vermeende confrontatie tussen Ryan Reynolds en Dwayne “The Rock” Johnson wordt gedetailleerd beschreven in nieuwe berichten die dinsdag opdoken. Volgens bronnen die met The Wrap spraken, hadden de acteurs tijdens het filmen van de Netflix-film ‘Red Notice’ uit 2021 naar verluidt een ‘enorm gevecht’ over de herhaalde traagheid van Johnson.

Terwijl het gesprek zich dinsdag verspreidde, bracht een vertegenwoordiger van Amazon MGM Studios een verklaring uit: “Dwayne Johnson en Seven Bucks zijn geweldige partners geweest in ‘Red One’ … en we hadden het niet kunnen redden zonder Dwayne’s constante werk en steun”, aldus de vertegenwoordiger. “Elke berichtgeving die impliceert dat we op dit punt zijn gekomen toen hij zeven tot acht uur te laat opdook, is zowel belachelijk als onwaar.”

De verklaring volgde op beschuldigingen van productiebronnen die dicht bij de situatie stonden, die aan The Wrap vertelden dat Johnson op sommige dagen maar liefst acht uur te laat arriveerde.

Terwijl de opnames naar verluidt zonder verdere incidenten doorgingen, vertelden insiders volgens bronnen die met TMZ spraken aan The Wrap dat Johnson en Reynolds “jarenlang niet spraken”, afgezien van het doen van de pers, “totdat ze onlangs de zaken hadden hersteld.”

Verschillende anonieme bronnen beweerden dat Johnson vaak zeven tot acht uur te laat op de set verscheen, soms zelfs meerdere dagen aan productie miste waardoor de cast en crew gedwongen werden om zijn scènes te filmen. Alleen al de vertragingen hebben de studio naar verluidt minstens $ 50 miljoen gekost.

“Het enige waar Dwayne consequent in was, was chronisch te laat komen”, zei een insider, op voorwaarde van anonimiteit uit angst ontslagen te worden.

error: Kopiëren mag niet!