Ryan Gosling verbaast met ‘nieuwe look’ op première van ‘The Fall Guy’

Aanwezigen op de première van ‘The Fall Guy’ wisten heel even niet wat ze zagen. Ryan Gosling (43) verscheen namelijk met een ‘nieuwe look’ op de rode loper. De Canadese acteur was voor de gelegenheid in de huid gekropen van Beavis uit de animatieserie ‘Beavis and Butt-head’.

Gosling had op de rode loper niet alleen een opmerkelijke blonde pruik, maar ook een valse neus op. Verder leek ook de outfit van de wereldster als twee druppels water op dat van het personage Beavis. De Canadese acteur kreeg tijdens de filmpremière nog het gezelschap van de komiek Mikey Day. Die laatste had zich voor de gelegenheid verkleed als Butt-head. Ook hij leek wel een kopie van het welbekende personage te zijn.

Op X, het voormalige Twitter, waren ze alvast enthousiast over het gebeuren. “Hij neemt zichzelf totaal niet serieus. Fantastisch”, is te lezen in één van de reacties. Iemand anders schrijft: “Ryan Gosling wordt steeds beter en beter.” Anderen hopen dat er een live-actionremake in de maak is.

Het is niet de eerste keer dat Ryan Gosling en Mikey Day in de huid van Beavis en Butt-head kruipen.

Een tijdje geleden deden de twee heren al iets vergelijkbaars voor een sketch in ‘Saturday Night Live’. De video in kwestie ging meteen viraal. In amper twee weken tijd haalde de clip zo’n 13 miljoen views op YouTube. Ryan Gosling heeft op de première van ‘The Fall Guy’ wel niet de hele tijd als Beavis rondgelopen. Eerder werd de acteur ook al gefotografeerd met een kostuum aan. Gosling poseerde toen ook samen met zijn tegenspeler Emily Blunt.

error: Kopiëren mag niet!