Nicki Minaj & Cyndi Lauper voeren ‘Pink Friday Girls’ uit 

Nicki en Cyndi delen een oprecht moment tijdens het NYC-concert. De ‘Girls just wanna have fun’ meisjes willen gewoon plezier hebben, dus stopte Cyndi Lauper voor een bezoek aan Gag City. Nicki Minaj verraste fans in het Barclays Center in Brooklyn tijdens haar Pink Friday 2 World Tour met een overvloed aan speciale gasten, waaronder niemand minder dan Lauper woensdagavond 1 mei.

Lauper en Minaj speelden voor het eerst samen ‘Pink Friday Girls’, waarin het anthem ‘Girls Just Wanna Have Fun’ uit 1983 zwaar wordt gesampled. Minaj rockte een spijkerbroek en een top met luipaardprint, terwijl het publiek in rep en roer raakte toen Lauper op het podium verscheen in een kleurrijke blazer en een kanten broek. Ze hielden elkaars hand vast en deelden een warme omhelzing na het optreden terwijl Minaj haar liefde toonde aan het 70-jarige popicoon.

“Ik heb het in mijn interviews over deze vrouw gehad sinds ik voor het eerst begon met rappen”, zei Nicki tegen het publiek, nadat ze een buiging voor Lauper had gemaakt.

“Pink Friday Girls” was een hoogtepunt op Pink Friday 2, en Minaj zei eerder dat dit de eerste keer in de geschiedenis was dat Lauper de “Girls Just Wanna Have Fun”-sample vrijmaakte voor een andere artiest.

“Pink Friday Girls” is geproduceerd door J. Reid en het nummer stond een week in de Billboard Hot 100, waar het piekte op nummer 82. Lauper was niet de enige verrassingsgast voor Gag City in Brooklyn, want ook streamer Kai Cenat en Pepa van Salt-N-Pepa stopten. Minaj zal wat welverdiende tijd vrij nemen van het podium, aangezien ze sinds begin maart op tournee is. Ze heeft ongeveer een week pauze tijdens de Pink Friday 2 World Tour voordat ze op 8 mei naar New Orleans vertrekt en vervolgens naar Texas voor drie shows vanaf 9 mei.

error: Kopiëren mag niet!