Cardi B buigt haar zeldzame Birkin tijdens de Knicks Game

Cardi B schuwt de traditionele merchandise van het sportteam voor iets dat iets meer haar snelheid is. De rapper was gisteravond aanwezig bij de wedstrijd van New York Knicks waar ze een sportieve look inruilde voor een preppy outfit.

Cardi droeg een korte knoopsluiting met blauwe gingham-ruit en een onafgewerkte zoom, die ze combineerde met een bruin geruite minirok met een ultrahoge split. Ze verfraaide haar schoolmeisjeslook tot maximale perfectie met een Y2K-vriendelijke zonnebril van de samenwerking van Blackpink-zangeres Jennie Kim met Gentle Monster, een paar roze haarclips en een choker met gouden ketting.

Het was ook onmogelijk om weg te kijken van haar opvallende schoenen: een paar witte haklaarzen van Loewe met een strikdetail op de wreef en schapenvachtbenen. Maar terwijl ze van top tot teen uitgedost was, bungelde Cardi B’s grootste flex veruit aan haar pols: een Himalaya Hermès Birkin van 30 cm. De uiterst zeldzame tas is gemaakt van Nijlkrokodillenhuid en heeft verkoopprijzen vanaf $ 300.000.

Cardi sluit zich aan bij andere beroemdheden die met haar stijl op het veld net zoveel (zo niet meer) aandacht trekken dan de spelers. Onlangs trok Kim Kardashian de aandacht omdat ze haar bruine krokodil Birkin op de vloer van een Laker-spel liet vallen.

Tijdens dezelfde wedstrijd hield Jennifer Lopez haar Chanel-flapje recht op haar schoot. Tegenwoordig is het buigen van stoelen aan de rechterzijde nog maar het begin. Cardi B weet dat pronken met de Heilige Graal onder de handtassen de grootste opschepperij is die er is.

error: Kopiëren mag niet!