Echtpaar Karijodikromo-Wiromamat viert gouden huwelijk

Een mooie mijlpaal voor het echtpaar Karijodikromo-Wiromamat, die hun 50 gouden huwelijk 27 april mochten vieren met hun kinderen en families.

De heer Cornelis Maridjo Karijodikromo is geboren op 5 november 1954 te Paramaribo. Hij komt uit een gezin van twaalf kinderen, waarvan hij het vijfde kind is. Mevrouw Legijem Wiromamat Legijem zag het levenslicht op 4 oktober 1954 in het district Suriname. Zij is het laatste kind uit een gezin van vier kinderen. In haar schooljaren hielp zij haar groot ouders in hun restaurant. Na te zijn gehuwd had zij de zorg van het gezin. Haar hobby’s zijn dansen, koken en het stikken van kledingstukken. Ook kijkt zij heel graag naar tv series.

Uit het huwelijk zijn een dochter en drie zoons geboren. Ook is het echtpaar rijk aan zeven kleinkinderen.

Het echtpaar geeft aan trots te zijn, ondanks de tegen slagen in hun tijd, dat ze toch een eigen perceel hebben gekocht en zodoende hun eigen woning hebben opgezet. Als geloofsovertuiging belijdt het echtpaar het geloof van de Javanisme en bezoekt de Sangaar RPMS.

De regeringsvertegenwoordigers brachten de felicitaties over aan het echtpaar en mochten ze een bloemstuk, een ingelijste foto en een oorkonde in ontvangst nemen. Bij zo’n mijlpaal worden de middelen die hierbij horen, overgemaakt op een bank rekeningnummer opgegeven door het echtpaar, zo bericht het Burger Informatie Centrum Wanica Zuid-Oost.

error: Kopiëren mag niet!