Voormalige Russische Seksspionne Deelt Verleidingstechnieken”

In een onthullende nieuwe podcast genaamd “To Die For,” gepresenteerd door Tenderfoot TV en iHeartPodcasts, spreekt voormalig Russische staatsburger en vermeende ex-spion, Aliia Roza, voor het eerst openlijk over haar ervaringen in sexpionage. Getraind door de Russische Federale Veiligheidsdienst (FSB), deelt Roza de technieken, doelen en missies waarbij ze betrokken was. Als kleindochter van een Tweede Wereldoorlog-held en dochter van een hoge officier, werd Roza van jongs af aan voorbereid op een leven binnen de spionage, iets wat ze als kind nooit had verwacht.

Op 18-jarige leeftijd kwam ze terecht in een geheim programma gericht op het gebruiken van verleiding en overreding om vijandige doelen informatie te ontfutselen. Roza legt uit dat de training verder ging dan fysieke verleiding; het focuste op de kunst van communicatie, de psychologie achter de wensen van mannen en hoe geloofwaardigheid en vertrouwen gewonnen konden worden. Zelfs sekstechnieken werden onderwezen om het doelwit “geobsedeerd” door haar te maken.

Jaren later beseft Roza dat ze gehersenspoeld was tot een ‘meestermanipulator’, iets wat ze niet langer voor zich kon houden. Ze hoopt dat door haar verhaal te delen, ze licht kan werpen op de verborgen kanten van spionage.

error: Kopiëren mag niet!