“Lerares Beschuldigd van Seksueel Misbruiken Tiener in Kerk bezocht door Bill Clinton”

Reagan Gray, 26, is gearresteerd voor het seksueel misbruiken van een 15-jarige jongen die ze in de Immanuel Baptist Church in Little Rock, Arkansas, had ontmoet. De kerk staat bekend om zijn verbanden met voormalig president Bill Clinton. Volgens rapporten heeft Gray het misbruik sinds 2020 gepleegd. De zaak kwam aan het licht nadat de ouders van de jongen verdachte SMS-berichten op de telefoon van hun zoon vonden en dit aan de kerkleiding rapporteerden. Gray, die ook werkte als lerares aan de Little Rock Christian Academy, onderging counseling nadat ze had beweerd dat haar relatie met de jongen niet fysiek was. Echter, verdere onthullingen via Snapchat en tijdens interviews met federale agenten bevestigden het seksuele misbruik. De zaak heeft geleid tot het ontslag van een kerkleider wegens de behandeling van de beschuldigingen. Gray is op administratief verlof geplaatst en vrijgelaten op een borgsom van $20.000.

error: Kopiëren mag niet!