The Expendables hebben hun perfecte vervanging voor Stallone en Statham verspild 

De toekomst van de Expendables-franchise lijkt onzeker, maar het blijkt dat de films ruim tien jaar geleden een ideale castingvervanger hebben verspild. Na een teleurstellend vierde deel lijkt de toekomst van de The Expendables-films minder zeker dan ooit, maar de franchise heeft in 2014 misschien wel zijn beste castingvervanger verspild.

Na vier films is de combinatie van Jason Statham en Sylvester Stallone als de hoofdrolspelers in de ensemble-actiefranchise is ten einde, waarbij de verschijning van het paar in het kritisch gefilterde Expend4bles algemeen wordt beschouwd als het dieptepunt van de serie.

Maar ongeacht of er nog meer Expendables-films volgen, had de saga feitelijk de ideale kans om te resetten dankzij de betrokkenheid van één acteur bij Expendables 3. Hoewel de grootste kracht van de Expendables-serie het uitgebreide ensemble is, worden Jason Statham en Sylvester Stallone algemeen erkend als de belangrijkste spelers van de serie.

Niet alleen is het duo altijd aanwezig geweest gedurende de hele franchise, maar Stallone schreef ook mee aan de eerste drie afleveringen van de serie, waarbij Statham een ​​producer credit ontving voor Expend4bles. De kritische en financiële mislukking van de vierde film suggereert echter dat het verlaten van het paar de beste toekomst van de serie vertegenwoordigt. Helaas is één potentieel geïnspireerde vervanging niet langer een haalbare optie.

error: Kopiëren mag niet!