Bradley Cooper vocht tegen onzekerheden en ego nadat hij Leonardo DiCaprio had vervangen in de film van Guillermo del Toro

De talenten van Bradley Cooper kunnen treffend worden samengevat met de titel van een van zijn films, Limitless.  Met meer dan twintig jaar gewijd aan Hollywood is hij onmiskenbaar een van de grootste sterren. 

Van het succes van de The Hangover-serie tot zijn MCU-reis als Rocket in The Guardians of the Galaxy: hij heeft heel wat gedaan om zijn naam in de industrie te versterken. Toch had hij zich, ondanks zijn enorme succes, nog niet helemaal welkom gevoeld in ‘de club’.

Het was zijn recente vertrek naar serieuzere rollen, waaronder het betreden van een rol ter vervanging van Leonardo DiCaprio, die hem in staat stelde de onzekerheden en emoties onder ogen te zien die hij in de loop der jaren had opgebouwd.

Bradley Cooper in de film Nightmare Alley. Bradley Cooper worstelde, ondanks zijn schitterende Hollywood-succes, zelfs in zijn beste werken met een onwrikbare twijfel aan zichzelf.

error: Kopiëren mag niet!