Jennifer Aniston beïnvloedt al jaren stilletjes de nageltrends

Als je op het niveau van Jennifer Aniston zit, moet je dan echt zoveel experimenteren?  Het is eigenlijk behoorlijk indrukwekkend – zelfs als we vertrouwen op de meest klassieke manicurekleuren en hun subtielste variaties, zijn de beste nagels van Aniston ooit nog steeds zo enorm invloedrijk.

Het maakt niet uit of ze de eerste ster is die debuteert met een trendy variant op rood of een toch al hete rage á la milk bath manis aanwakkert, het vertrouwen en het gemak waarmee ze ze draagt, zorgt ervoor dat het lijkt alsof ze de ware is.  eerste die het ooit heeft uitgeprobeerd. Niet één voor nail art, French tips of zelfs veel glitter, het is geschikt om Anistons beste lakkleuren ooit te vergelijken met haar beroemde strakke garderobe.

Net zoals ze de voorkeur geeft aan kleine zwarte jurkjes, mooie jasjes en simpele spijkerbroeken, lijkt ze ook aangetrokken te worden tot tijdloze nageltrends.

Meestal vind je de ster van The Morning Show in glanzend nude of zacht babyroze, maar als ze een stap uit die comfortzone neemt, zijn alle weddenschappen uitgesloten, en zullen er copycats in overvloed zijn. Je zou haar zelfs de meest ingetogen nagelbeïnvloeder in de branche kunnen noemen.

Maak verderop een kleine reis door enkele van de geweldige manicures aller tijden van Aniston. Net toen diepe, rijke rode tinten hun weg naar de voorgrond van de schoonheidstrends begonnen te vinden, liet Aniston de schaduw zien en bracht deze naar nieuwe hoogten.

Haar specifieke manicure is een meesterlijke combinatie van bruin en rood, waardoor een vintage, noir-effect ontstaat dat bij elke outfitkleur past. Een inktzwarte pedicure vormt de perfecte aanvulling op Anistons anders beige outfit, inclusief schoenen. Ze hield de kleur eigenlijk alleen op haar tenen geconcentreerd, waardoor haar vingernagels bloot bleven, waardoor de diepe, humeurige tint nog scherper leek.

error: Kopiëren mag niet!