Bianca Censori laat schoenen achterwege en loopt met verband om haar voeten in Disneyland

Censori en Ye werden vorige week dinsdagmiddag hand in hand in het themapark in Californië gezien. Bianca Censori staat bekend om het pronken met een pittige vertoning in het openbaar en op social media, waar ze vaak kiest voor nauwelijks aanwezige outfits. 

Hoewel niet bepaald schraal, trok Censori’s outfit tijdens een recent uitje met Kanye West de publieke aandacht. De 29-jarige architecte liet schijnbaar schoenen achterwege toen ze werd gezien terwijl ze op blote voeten liep in Disneyland. Haar voeten waren echter niet helemaal zichtbaar omdat ze er verband omheen had gewikkeld.

Censori en West werden dinsdagmiddag hand in hand door het themapark in Californië zien slenteren, aldus Page Six. Door de jaren heen zijn de kenmerkende stijlen van het koppel naar voren gekomen: volledig zwart voor de rapper en X-rated kleding voor de Australische inwoner.

Voor hun laatste date droeg Censori echter een nauwsluitende beige jurk met wat leek op een bruin schort als dekmantel. Censori’s nieuwste outfitkeuze doet de ronde op social media, terwijl internetgebruikers hun verbazing uiten over het feit dat ze bescheidener kleding droeg dan normaal.

error: Kopiëren mag niet!