Zendaya verslaat Timothee Chalamet 

De Italiaanse filmmaker Luca Guadagnino regisseerde het sportdrama Challengers met Zendaya in de hoofdrol, terwijl Denis Villeneuve Dune 2 regisseerde.

Zendaya is een van de meest getalenteerde actrices in Hollywood van de huidige generatie, en ze heeft indruk gemaakt met haar optreden in Dune 2. Nu, volgens de recensies van de Challengers, wint ze daar ook.

De actrice is momenteel echter toonaangevend in één aspect en ze versloeg haar collega Timothee Chalamet.  Het tennisdrama heeft nog een paar dagen voordat het in de bioscoop wordt uitgebracht, en dit is de reden waarom het wint.

De Italiaanse filmmaker Luca Guadagnino heeft het sportdrama geregisseerd, met Zendaya in de hoofdrol.  Hij staat bekend om veelgeprezen films als I Am Love, Bigger Splash en Call Me by Your Name. Hij is genomineerd voor zowel de Oscars als de BAFTA Awards. In de film uit 2024 spelen Josh O’Connor en Mike Faist naast de Dune-actrice een belangrijke rol. 

Het was aanvankelijk de bedoeling dat het de openingsfilm van het 80e Internationale Filmfestival van Venetië zou worden, maar de Hollywood-stakingen veranderden de plannen. Het wordt al alom geprezen door de critici.

Dune 2 heeft echter uitstekende resultaten laten zien op het gebied van box office-collecties.  Het heeft tot nu toe wereldwijd 685,7 miljoen dollar ingezameld. De film ging naar verluidt open in 4071 theaters en verdiende tijdens het openingsweekend $ 82,5 miljoen. Ondertussen leidden Zendaya, Mike Faist en Josh O’Connor Challengers en staan ​​allemaal klaar om op 26 april 2024 in de bioscoop te verschijnen.

error: Kopiëren mag niet!