Taylor Swift schokt het internet

Net na de onthulling van het eerste deel deed Taylor Swift een verrassende aankondiging over The Tortured Poets Departments: The Anthology. Alles is eerlijk in liefde en poëzie! Alles is eerlijk als Taylor Swift een langverwacht album uitbrengt, en net als fans zich klaarmaken om hun hart uit te huilen, zetten ze hun detectivehoeden op om aanwijzingen te vinden.

Ze dropt een dubbelalbum. Ja, beste Swifties, je hebt het goed gelezen! Taylor Swift onthulde dat haar nieuwste studioalbum, The Tortured Poets Department, een dubbelalbum is. Ze heeft 15 extra nummers uitgebracht waar fans bij kunnen huilen!  Hier is alles wat we weten over The Tortured Poets Department: The Anthologworldwide, de superster-miljardair, heeft aangekondigd dat ze haar elfde studioalbum uitbrengt, The Tortuered Poets Department.

Fans over de hele wereld hebben met ingehouden adem gewacht om te kunnen luisteren. Op ware Taylor-wijze hield ze hints bij, en hoewel fans vermoedden dat ze misschien een paar extra nummers zou uitbrengen, had niemand kunnen denken dat ze er daadwerkelijk vijftien extra zou uitbrengen.

En hoewel wordt gespeculeerd dat nummers als ‘So Long London’ en ‘Loml’ over Joe Alwyn gaan, gaat het nummer ‘Alchemy’ over haar huidige vriend en Superbowl-kampioen Travis Kelce! Oké, Swifties, het is tijd om die kop koffie te pakken en het pakje tissues weer te pakken, want Taylor Swift heeft een heerlijke kleine traktatie van marteling, liefde en liefdesverdriet verpakt in een etherisch pakket van een album.

Met 31 nummers is The Tortured Poets Department: The Anthology nu verkrijgbaar op alle streamingplatforms! Ga huilen met je hart!

error: Kopiëren mag niet!