Pankaj Tripathi rouwt om de dood van zijn zwager

Pankaj Tripathi maakt een moeilijke tijd door als zijn zwager omkomt bij een tragisch auto-ongeluk, terwijl zijn zus in kritieke toestand verkeert! Pankaj Tripathi verloor zijn vader, Pandit Banaras Tiwari, in augustus 2023. Hij was 99 jaar oud en leefde zijn leven ten volle. Maar de dood is nooit gemakkelijk om mee om te gaan, ongeacht de leeftijd.

Nu, binnen minder dan een jaar, heeft de Bollywood-acteur zijn zwager verloren bij een gruwelijk auto-ongeluk, terwijl zijn zus worstelt met het leven op de intensive care.

Zus Sarita Tiwari en zwager Rajesh Tiwari, ook bekend als Munna Tiwari, waren op reis van Kamalpur in Gopalganj, Bihar, naar Chittaranjan, West-Bengalen. Het tragische incident vond zaterdag rond 16.00 uur plaats op GT Road, Nisra. Ze waren op weg naar huis vanuit het dorp in Chittaranjan.

Volgens een bericht in de Hindustan Times reed de auto van de zus en zwager van Pankaj Tripathi met hoge snelheid en botste tegen een scheidingslijn op de Nirsa Market Chowk. De gevolgen waren wreed, want hun auto werd zwaar verbrijzeld met grote schade aan de voorkant. De politie moest hulp krijgen van de lokale bevolking om Sarita Tiwari en Rajesh Tiwari uit de auto te krijgen.

Volgens verschillende berichten werkte Rajesh Tiwari bij de Indian Railways en was hij momenteel in Chittarajan gestationeerd. 

De acteur heeft nog niet gereageerd op het ongelukkige incident. Op professioneel vlak was Pankaj Tripathi voor het laatst te zien in Murder Mubarak, met onder meer Sara Ali Khan, Karisma Kapoor, Dimple Kapadia, Sanjay Kapoor en Tisca Kapoor. Hij heeft Stree 2 en Metro In Dino in de pijplijn.

error: Kopiëren mag niet!