Ben Afflecks opwindende nieuwe filmvervolg ter waarde van $ 155 miljoen zal leiden tot iets veel groters

Ben Affleck heeft een spannende actiefilm in de planning staan ​​met potentie voor meer. Het is een vervolg op zijn kaskraker van $ 155 miljoen van 8 jaar geleden. Hij heeft een spannend vervolg, The Accountant 2, in ontwikkeling, en het staat op het punt uit te breiden naar iets dat nog groter is.

In 2016 speelde Affleck de hoofdrol als Christian Wolff in The Accountant, een misdaadthriller-actiefilm die voornamelijk gemengde recensies ontving van critici. De film scoort een score van 53% op Rotten Tomatoes en een 7,3/10 op IMDb, ondanks het prestigieuze talent achter en voor de camera.

Toch werd The Accountant, zoals veel actiefilms, niet belast door de slechte kritische score, en slaagde er nog steeds in om $ 155 miljoen bruto te verdienen aan de kassa met een budget van $ 44 miljoen.

The Accountant 2 is bevestigd na jaren van ontwikkeling, waarbij Affleck en co-ster Jon Bernthal beiden terugkeren. Het vervolg lijkt afkomstig te zijn van het productiebedrijf van Ben Affleck en Matt Damon, Artists Equity, dat zijn distributiepartnerschap met Amazon MGM Studios voortzet.

Gezien het commerciële succes van de vorige film zou The Accountant 2 kunnen worden afgeschilderd als een release met winstoogmerk voor het bedrijf, vooral na de box office-flop van Air. Er lijkt echter een groter plan te zijn voor De Accountant. 

error: Kopiëren mag niet!