De bescheiden reactie van Atif Aslam op een emotionele fan 

De Pakistaanse zanger Atif Aslam trad vorige week op tijdens een concert in Bangladesh, toen een vrouwelijke fan het podium opkwam en hem omhelsde. De sierlijke reactie van de zanger werd vastgelegd door een fan en gaat nu viraal op social media.

In de video is te zien hoe de vrouwelijke fan Atif omhelsde en in tranen uitbarstte. Ze weigerde hem los te laten, zelfs toen Atif haar probeerde vast te houden, maar uiteindelijk glimlachte hij en gaf haar een snelle knuffel. Vervolgens schudde hij haar de hand en zag hij midden in het concert met haar communiceren.  Ze kuste zijn hand en Atif glimlachte en boog naar haar. Even later werd de emotionele fan samen met het publiek naar beneden begeleid.

De video van het concert trok veel reacties op sociale media, waarbij velen de zanger prezen omdat hij de situatie met gratie en waardigheid aanpakte.

In reactie op de video schrijft een gebruiker: “Mannen hebben ook persoonlijke ruimte. Fan zijn betekent niet dat je hun persoonlijke ruimte kunt schenden.” Een ander merkt op: “Hij handelde met gratie en gevoeligheid.” In een reactie staat ook: “Waarom plaatsen fans beroemdheden in zo’n lastige positie? Het is zo ineenkrimpend en gênant. Fan zijn betekent niet dat je je verstand verliest.”  “Wat een heer! Hij leek een beetje ongemakkelijk, maar ging kalm met de situatie om”.

error: Kopiëren mag niet!