‘Badhaw Leke Awe’ nieuwste chutney nummer van Perdiep Gopi

Onlangs bracht de artiest Perdiep Gopi zijn nieuwste chutney song ‘Badhaw Leke Awe’uit, die volledig geproduceert is door ‘Crimsmedia’. Eerder heeft Perdiep een eigen chutney nummer uitgebracht genaamd: ‘Baskietwa’, dat ook op YouTube te zien is, waarvan de volledige productie ook door Crimsmedia is gedaan, zowel de video als de muziek.

Twee jaar terug tekende Perdiep Gopi net als Avinaash Gangoe bij het label ‘Famirie Records’. Vorig jaar tekende hij bij voor nog wat releases. ‘Badhaw Leke Awe’ is daar dus een van.

Perdiep is druk bezig in de studio en er komt veel leuks aan, blijven jullie hem volgen op zijn social media kanalen voor meer updates en sowieso ook op de social media kanalen van Crimsmedia. Perdiep Gopi bedankt al zijn fans en volgers voor hun inspiratie die hij mag ontvangen van hun en wenst hun veel luister- en kijkplezier.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!