Amitabh Bachchan leidt Prabhas’ Biggie’ 

Een blockbuster van 1000 crore voor Prabhas. Kalki 2898 AD heeft besloten karakterpromo’s te laten vallen en Amitabh Bachchan wordt geïntroduceerd in de eerste onthulling. Intriges en mysterie rond Kalki 2898 AD zijn eindelijk tot een einde gekomen met een briljante karakterpromo.  Het team heeft het oudste lid van de film geïntroduceerd, de legendarische Amitabh Bachchan, en zijn karakter is geïntroduceerd.

In de 21 seconden durende teaser noemt Big B zichzelf dapper ‘Dronacharya ka putra-Ashwatthama’, terwijl kinderen hem vragen of hij God is, aangezien hij niet kan sterven. De achtergrondmuziek, het uiterlijk, de set, de dialoog en al het andere zetten de toon perfect voor de film.

Sinds werd aangekondigd dat Nag Ashwin zich voorbereidt op een dystopische wereldfilm met Prabhas, Amitabh Bachchan, Kamal Haasan, Deepika Padukone en Disha Patani, met een budget van 600 crore, willen fans graag weten waar de film over gaat. Kijkend naar de karakterpromo van de Brahmastra-acteur, belooft Kalki 2898 AD een perfecte mix te worden van mythologie en sciencefiction.

De eerste posters van de film zouden sterk geïnspireerd zijn door Timothee Chalamet en Zendaya’s Dune. Maar terwijl de gordijnen zich blijven ontvouwen voor de grote Prabhas, lijkt het publiek niet teleur te stellen.

De film zal naar verwachting eind mei of begin juni worden uitgebracht, en de strategie om karakterpromo’s uit de film te laten vallen zou een meesterlijke zet kunnen zijn. Na Ashwatthama van Amitabh Bachchan vermoeden fans al of de rest van de personages misschien een verband heeft met het hindoeïstische epos Mahabharata of niet.

error: Kopiëren mag niet!