Bromfietser (33) overlijdt in AZP na tegen metalen paal op berm te zijn gereden

De 33-jarige bromfietser B.C. is zondag 21 april na een botsing tegen een metalen paal op de berm langs de Dr, Sophie Redmondstraat, in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden.

Agenten van het politiebureau Centrum ontvingen de melding van het verkeersongeval en gingen ter plekke voor onderzoek. De politie constateerde bij aankomst dat het ging om een bromfietser. 

Kort voor de aanrijding reed de bromfietser B.C. over de Dr. Sophie Redmondstraat komende vanuit de richting J.A. Pengelstraat en rijdende richting de Van Lansbergestraat. De bromfietser reed door onbekende reden tegen twee metalen paaltjes die op de berm staan. Door de botsing met de paaltjes viel de bromfietser en liep letsels op. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij kort na aankomst is overleden.

Het lichaam van B.C. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden. De politie van het ressort Centrum zet het onderzoek voort.

error: Kopiëren mag niet!