23-jarige automobilist komt om het leven bij eenzijdig verkeersongeval op Kennedyweg, Para

De automobilist P.R. (23) is zondagavond 22 april bij een eenzijdig verkeersongeval op de Kennedyweg in het district Para om het leven gekomen.

De politie van het bureau Rijsdijk kreeg een melding van een aanrijding met dodelijke afloop waarop agenten naar de locatie gingen voor onderzoek. Bij aankomst van de agenten bleek het om een eenzijdig verkeersongeval te gaan waarbij een auto in de langs de weg lopende trens werd aangetroffen. 

Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan, dat de bestuurder P.R. vermoedelijk met een vrij hoge snelheid over de Rijsdijkweg reed en dat hij door tot nog toe onbekende redenen tegen een EBS-mast aankwam en vervolgens gedeeltelijk in de trens tegen een betonnen schoei botste. 

P.R. raakte bekneld in zijn auto en moest door de ingeschakelde brandweer bevrijd worden. Bij aankomst van een ambulance constateerde het verplegend personeel dat de bestuurder geen teken van leven vertoonde. Het lichaam werd uit het voertuig gehaald,waarna de ingeschakelde arts officieel de dood vaststelde. 

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van P.R. afgestaan aan de nabestaanden. Hangende het onderzoek is het voertuig ter herkeuring in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!