Allu Arjun is klaar om Yash, Shahid Kapoor en anderen te verslaan in de sterrenranglijst

Pushpa 2 van Allu Arjun staat gepland voor augustus dit jaar en geniet op de begane grond van een next-level buzz. Pushpa 2 is ongetwijfeld een van de grootste Indiase films van dit jaar, en er wordt door de massa enorm op geanticipeerd. Met het soort buzz waar de film op de begane grond van geniet, wordt verwacht dat hij een grotere knaller zal veroorzaken dan KGF Chapter 2 aan de Indiase kassa.

Met deze biggie heeft zelfs Allu Arjun de kans om te schitteren door de ladders in de Star Ranking te beklimmen. Voor de onervarenen: in Koimoi’s Star Power Index, oftewel Star Ranking, krijgen acteurs punten toegewezen op basis van hun films (Bollywood/Hindi) in de felbegeerde box office clubs zoals 100 crore club, 200 crore club en nog veel meer. Er wordt bijvoorbeeld 100 punten gegeven voor een film in de 100 crore club, enzovoort. Er wordt elk 50 punten gegeven voor een film in de top 10 van buitenlandse brutowinsten.

Met het enorme succes van Pushpa (Hindi) wist Allu Arjun zijn plaats op de Koimoi Star Ranking te veroveren. Pushpa (Hindi), uitgebracht in 2021, betrad de 100 crore club aan de Indiase kassa, en daarmee behaalde de acteur 100 punten en staat hij momenteel op de 27e positie.

Met Pushpa 2 zal hij echter een enorme ommekeer maken. Zelfs als de film 400 crores scoort, zal het Allu Arjun nog steeds helpen verschillende sterren in de Star Ranking te overtreffen. Als Pushpa 2 (Hindi) lid wordt van de 400 crore club, zal het totaal van Allu Arjun stijgen naar 500 punten. Met deze punten kan Allu Yash (400 punten), Varun Dhawan (400 punten), Tiger Shroff (400 punten) en zelfs Shahid Kapoor (500 punten) verslaan, en de Pushpa-ster zal uiteindelijk op de 12e plaats eindigen.

error: Kopiëren mag niet!