King Of OTT levert een superflop af

Manoj Bajpayee wordt beschouwd als de koning van OTT, dankzij hits als ‘The Family Man’, ‘Bandaa’ en ‘Gulmohar’. Ook zijn laatste webserie The Killer Soup was behoorlijk. Hij is een van de best betaalde acteurs op OTT en krijgt naar verluidt ongeveer Rs 10-12 crore per serie.

Niet al zijn ondernemingen waren echter geweldig. De nieuwste teleurstelling komt in de vorm van ‘Silence 2: The Night Owl Bar Shootout’, uitgebracht op Zee5.

In deze mysterieuze thriller, geregisseerd door Aban Bharucha Deohans, spelen Manoj Bajpayee, Prachi Desai en Parul Gulati de hoofdrol, na de gebeurtenissen van zijn voorganger ‘Silence…Can You Hear It?’ uit 2021.

Helaas voldoet ‘Silence 2’ niet aan de verwachtingen. Zowel critici als het publiek vinden dat het aan opwinding ontbreekt, waarbij een speelduur van bijna 2 uur en 40 minuten vervelend aanvoelt. Het schrijven en de regie lijken hun doel te missen en slagen er niet in de spanning en intriges te leveren die je van een misdaadthriller verwacht.

Manoj Bajpayee’s vertolking van Avinash, het hoofdpersonage, blijft achter bij de gedenkwaardige prestatie die hij leverde als Srikanth Tiwari in ‘The Family Man’. Zelfs de ondersteunende cast, waaronder Prachi Desai, Vaquar Shaikh en Sahil Vaid, lieten geen blijvende indruk achter.

Hoewel ‘Silence 2’ het potentieel heeft om geweldig te zijn, wordt het uiteindelijk in de steek gelaten door talloze tekortkomingen. Hopelijk zullen de makers, als er een derde deel in de maak is, deze problemen aanpakken en een meer bevredigende ervaring bieden. Er is geen excuus voor een flop als deze als er zoveel geweldige misdaadshows ter inspiratie zijn.

error: Kopiëren mag niet!