Artiest Serry Schenkers’ ‘comeback’ met ‘Niemand Zoals Jij’

Na een lange pauze in de media en de muziek start artiest Serry Schenkers weer langzaam op. Naast zijn onlangs uitgebrachte track ‘Niemand zoals Jij’ is hij druk bezig geweest met opnamen in de studio, dus blijven jullie hem volgen fans, voor zijn nieuwste videoclip van zijn single ‘Niemand Zoals Jij’.

Het nummer staat in de top 30 Power Hits van radio SRS, en is ook te beluisteren op Ambra Radio Suriname en Radio Rapar (RP THE HOT ONE).

Serry Schenkers bedankt zijn trouwe fans en stuurt heel veel ‘lobi’ in hun richting. De zanger wil zijn fans speciaal bedanken voor hun eindeloze geduld en enorme steun. Serry zegt: ”Ik ben op de terugweg om de draad weer op te pakken, en maak me ready voor een super ‘comeback.”

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!