Zendaya gaat voor het eerst in vijf jaar naar Met Gala

Serieus, hoe is het vijf jaar geleden sinds haar Assepoester-moment? Het Met Gala van 2024 komt snel dichterbij, en met de bevestiging dat Zendaya haar triomfantelijke terugkeer naar de iconische trappen zal maken, kunnen fans niet enthousiaster zijn.

Op de eerste maandag in mei komt een groot aantal sterren uit de A-lijst bijeen in het Metropolitan Museum of Art om de opening te vieren van de voorjaarstentoonstelling van het Costume Institution, getiteld: Sleeping Beauties: Reawakening Fashion.

Zoals altijd dicteert de tentoonstelling de dresscode waaraan alle aanwezigen zich op de rode loper moeten houden, en dit jaar is het strikte thema ‘Garden of Time’. Of het nu goed of slecht is, het is aan elke gast (en hun stylist) om te beslissen hoe zij deze opdracht willen interpreteren.

Hoewel we verwachten dat we dit jaar de medevoorzitters van het thema zullen zijn, zijn het Jennifer Lopez, Chris Hemsworth, Bad Bunny en Zendaya, die het evenement voor het eerst in vijf jaar bijwoont. Het was natuurlijk niet verwonderlijk dat Zendaya tot co-voorzitter werd benoemd, aangezien ze fans door de jaren heen een aantal van de meest memorabele looks van de Met Gala heeft bezorgd, te beginnen met haar eerste optreden op de beroemde trappen in 2015.

De laatste keer dat Zendaya de Met bezocht, was in 2019, toen ze gedenkwaardig een op ‘Assepoester’ geïnspireerde Tommy Hilfiger-jurk droeg die oplichtte op de rode loper – geheel in overeenstemming met de ‘Camp’-dresscode.

error: Kopiëren mag niet!