Gigi Hadid luidt terugkeer badpak uit jaren ’90 in

De ster uit de nieuwste campagne van Victoria’s Secret vertelt over trends, reizen in de zomer en hoe je de perfecte badpak-selfie maakt. Gigi Hadid is er heel erg voor cyclische modetrends.

“Het is zo leuk om te zien dat trends op het gebied van badkleding terugkomen”, vertelt de ster van de nieuwe Escape to Summer-campagne van Victoria Secret aan InStyle. “Victoria’s Secret brengt een aantal zwemstijlen uit het archief terug en als ik ze opnieuw bekijk met een nieuwe lens, word ik weer verliefd.”

Als iemand weet wat het betekent om van een badpak te houden, dan is het Hadid wel. De oprichtster van Guest in Residence heeft niet alleen een hoofdrol gespeeld in talloze zwemcampagnes, maar heeft deze ook ontworpen.

Haar capsulecollectie voor 2022, gemaakt in samenwerking met Frankie’s Bikinis, was zo populair dat er meer collecties volgden. En als gezicht van de nieuwste campagne van Victoria’s Secret is Hadid zeker in haar element. De Escape to Summer-collectie, verkrijgbaar vanaf 17 april, bestaat uit badpakken, cover-ups en confectiekleding zoals korsettopjes.

De op de jaren ’90 en vroege jaren geïnspireerde silhouetten van de collectie behoren tot de terugkerende stijlen die Hadid het liefst bij het zwembad draagt. “De monokini voelde zo flatterend om te dragen voor deze nieuwe campagne”, zegt ze. “Ik hou ook van het zien van felle kleuraccenten, prints, hoog uitgesneden en brutale broeken en leuke details die allemaal in 2024 blijven bestaan.”

error: Kopiëren mag niet!